• Tarne pole võimalik

TORU INVENA AL-PEX LASER 16X2,0MM 1M 100M RULLIST ISOL.SININE

Tootekood: 663324
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Mitmekihiline komposiittoru PE-X materjalist, alumiiniumist vahekihi ja välise PE kihiga.
• Läbimõõt 16 mm, pikkus 1 meeter.
• Sobib kasutamiseks külma ja kuuma veega, joogi-ja tarbeveesüsteemides, keskkütte- ja põrandasisestes küttesüsteemides puit- ja kivimajades.
• 14-päevane taganemisõigus ei laiene toodetele, mis on mõõtu lõigatud kliendi isiklikke vajadusi arvestades
  • Tarne pole võimalik
Invena mitmekihiline komposiittoru PE-X materjalist, alumiiniumist vahekihi (liidetud laserkeevitusega) ja välise PE kihiga on läbimõõduga 16 mm. Toru on kaetud 6 mm paksuse polüetüleenvahust isolatsiooniga ja sinise kattekihiga. Isolatsioon kaitseb toru füüsiliste vigastuste eest, aitab vähendada soojakadu ja müra ning takistab kondensvee teket toru pinnal. Sobib kasutamiseks külma ja kuuma veega, joogi-ja tarbeveesüsteemides, keskkütte- ja põrandasisestes küttesüsteemides puit- ja kivimajades. Võib valada betooni sisse. Maksimaalne töötemperatuur on 90°C ja töörõhk 1,0 Mpa. Toru on pakitud 100 m rulli ja seda müüakse meetriga.