• Tarne pole võimalik

LIIMVAHT PENOSIL PREMIUM SPEEDFIX CONSTRUCTION 878 12X750ML+FGUNC

Tootekood: 665301
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Universaalne liimvaht aastaringseks kasutamiseks nii sise- kui välistöödel.
• Suurepärased liimimis- ja soojusisolatsiooniomadused, madal paisumissurve ning järelpaisumine, nakkub enamike ehitusmaterjalidega.
• Sobib ehitusplokkide liimimiseks mittekandvates vaheseintes, aknalaudade kinnitamiseks, isolatsiooni-, siseviimistlus- ja kipsplaatide kinnitamiseks.
• Komplektis 12 x 750 ml montaaživahtu + FoamGun C1.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Penosil SpeedFix Construction 878 on universaalne liimvaht aastaringseks kasutamiseks nii sise- kui välistöödel, temperatuuridel - 5 °C kuni + 30 °C. Liimvaht sobib ehitusplokkide liimimiseks mittekandvates vaheseintes, aknalaudade kinnitamiseks, ent ka isolatsiooni-, siseviimistlus- ja kipsplaatide kinnitamiseks. Liimvahul on suurepärased liimimis- ja soojusisolatsiooniomadused, madal paisumissurve ning järelpaisumine. Nakkub enamike ehitusmaterjalidega, nagu polüstüreen, kipsplaat, puit, betoon, kivi, metall ja PVC. Kasutusaladeks on isolatsiooniplaatide kinnitamine fassaadidele ja vundamentidele, siseviimistlusplaatide kinnitamine, aknalaudade kinnitamine, ehitusplokkide liimimine ja külmasildade mõju vähendamine. Komplekti kuulub 12 x 750 ml montaaživahtu + FoamGun C1.