• Tarne pole võimalik

MÄNNIKOORE MULTŠ AGGREGARE 7-30MM 50L 63 KOTTI ALUSEL

Tootekood: 661402
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Männikooremultš osakeste suurusega 7-30 mm.
• Alusepakkumine! Komplektis 63 kotti, mis on 50-liitrised.
  • Tarne pole võimalik
Aggregare männikooremultš osakeste suurusega 7-30 mm. Kevadel, mil loodus tärkab on viimane aeg alustada aiatööde planeerimisega. Vana mult&scaroni vahetamiseks ning uute peenarte tegemiseks ei ole paremat aega. Kindlasti tuleks ära oodata moment, kui maa pealmine kiht on juba sulanud. Liiga varakevadine mult&scaronimine võib taimedele kahjulikult mõjuda, kuna virguvad pungad ei saa külmunud pinnasest vett kätte. Peenrad, mis on juba varasemalt mult&scaronitud hoiavad taimi kevade öökülmade eest kaitstuna, võimaldades neil arenema hakata neile sobivate temperatuuride saabumisel. Alusepakkumine! Komplektis 63 kotti, mis on 50-liitrised.