• Tarne pole võimalik

METALLNURGATEIP CERTAIN TEED MARCO 52MMX30,8M

Tootekood: 443226
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Certain Teed nurgateipi Marco kasutatakse ehitus- ja remonditöödel sise- ja välisnurkade tugevdamiseks.
• Sobib kasutada remonditöödel ka krohvitud nurkade parandamiseks.
• Metallnurgateipi Marco on kerge paigaldada ning see toode tagab perfektsed nurgad.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Certain Teed nurgateipi Marco kasutatakse ehitus- ja remonditöödel sise- ja välisnurkade tugevdamiseks. Teip paigaldatakse esimesele pahtlikihile ning surutakse tugevalt vastu pinda. Peale pahtli kuivamist pahteldatakse ja lihvitakse nurka veel paar-kolm korda. Lihvimist ei tohi alustada enne, kui pahtel on täielikult kuivanud. Paigaldamisel jäävad metallribad vastu pahtlit (sissepoole). Sobib kasutada remonditöödel ka krohvitud nurkade parandamiseks. Metallnurgateipi Marco on kerge paigaldada ning see toode tagab perfektsed nurgad. Teip on valget värvi, laius 52 mm, pikkus 30,8 m. Kogupaksus: 0,545 mm Paberlindi paksus: 0,22 mm Metalllindi mõõdud. 7 mm x 0,523 mm Ladustamine: kuivas ruumis Paigaldamine: plusskraadidel (alates +10°C)