• Tarne pole võimalik

MURUSEEME RENOVEERIMISEKS BALTIC AGRO 10KG

Tootekood: 546995
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Renoveerimissegu olemasoleva koduaiamuru parandamiseks, teeäärte haljastamiseks, spordimurude taastamiseks • Parim külviaeg varakevadel, hilissuvel või varasügisel • Külvi järel tihendada pind kergelt. Kasta idanemise ajal (umbes 3 nädala jooksul) • 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Renoveerimissegu, mis sobib olemasoleva koduaiamuru parandamiseks, teeäärte haljastamiseks, spordimurude taastamiseks. Parim külviaeg varakevadel, hilissuvel või varasügisel. Pakendi kogus on 10 kg. Muru külvamine: jaotada seemned kahte võrdsesse ossa. Kasutades ristkülvi, külvata seemned ühtlaselt mullapinnale. Enne külvi rehitseda murukamar tugevasti läbi. Külvi järel tihendada pind kergelt. Kasta idanemise ajal (umbes 3 nädala jooksul), et tärkav muru ei kuivaks. Hooldamisel: niida esimest korda, kui muru on 8-10 cm kõrgune. Seejärel niida kord nädalas (keskmine kõrgus 3,5 cm). Kasvavat muru väeta kevadel 4 kg/100 m² muru kevadväetisega. Murus kasvavast samblast aitab vabaneda muruväetis samblaeemaldajaga. Tekkinud tühikud murus täida mullaga ning külva peale uus muruseeme.