• Tarne pole võimalik

MURUSEEMNED TALUMURU 1KG

Tootekood: 540043
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tallamist taluv, valge ristikuga
• Talve- ja haiguskindel, põuaperioodil säilib muru rohelisemana
• Kulunorm 1 kg = 50 m²
  • Tarne pole võimalik
Tallamist taluv, valget ristikut sisaldav koduõuemuru. Ristiku kasulikkusest: kasvamiseks vajavad heintaimed põhiliselt lämmastikku. Kui taimede kasv lämmastiku puudusest pidurdub, ründavad kohe umbrohud, mistõttu muru kolletub. Valge ristik toodab lämmastikku, mis aitab heintaimedel kasvada, lisaboonusena hoiab ristik mulla niiske. Põuaperioodil säilib muru rohelisemana. Murusegu on talve- ja haiguskindel. Sobib väga hästi koduaedadesse. Koostis: 53% festuca rubra rubra 'Corail' - punane aruhein, 10% festuca rubra com. 'Olivia' - punane aruhein, 35% lolium perenne 'Rome' - karjamaa-raihein, 2% trifolium repens 'Borvina' - valge ristik. Niita 3,5 - 5 cm kõrguselt. Kululnorm: 1kg=50m². NB! Meelitab ligi mesilasi.