• Tarne pole võimalik

MURUVÄETIS+SAMBLATÕRJE SUBSTRAL 5KG 165M2

Tootekood: 640500
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Mineraalväetis murust sambla tõrjumiseks
• Sisaldab kõrreliste jaoks kergesti omastatavaid toitaineid, mis loovad head tingimused muru kasvuks ja arenguks
• Väetises sisalduv raud muudab pinnase sambla kasvuks ebasoodsaks (alandab mulla pH-d), piirates selle levikut
• Hävitab sambla ja piirab selle edasist levikut
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Substral mineraalväetis murust sambla tõrjumiseks. Sisaldab kõrreliste jaoks kergesti omastatavaid toitaineid, mis loovad head tingimused muru kasvuks ja arenguks. Väetises sisalduv raud muudab pinnase sambla kasvuks ebasoodsaks (alandab mulla pH-d), piirates selle levikut. Samblad pruunistuvad ja neid on kerge välja riisuda. Hävitab sambla ja piirab selle edasist levikut. Annab murule hea muru tallamiskindluse, arengu ja kasvu. Kivist, betoonist ja keraamilisest materjalist plaatidele ja puit ning tekstiilmaterjalile sattunud väetis eemalda kuivalt ja siis alles pesta pinnad. Väetises olev raud võib jätta pindadele pruunid plekid. Vältige murul kõndimist pärast väetamist ja enne muru kastmist või vihma. See võib kaasa tuua jalatsite ja rõivaste värvumise. Kasutada kolme nädalaste intervallidega. Parima tulemuse saamiseks väetada kuiva muru peale niitmist. Väetise kulu 30 g / m². Pärast väetamist tuleb muru korralikult kasta. Ühtlaseks väetamiseks kasutada külvikut. Ärge kasutage väetist tugeva tuule ja ereda päikesega. Koostis: Üldlämmastik N 16% sh, 2,6% ammooniumlämmastikku, 13,4% uurealämmastik. Fosforpentaoksiid P2O5 5,1% tsitraat lahustuv ja vees lahustuv. Kaaliumoksiid K2O 5,1%, lahustub vees. Magneesium (MgO) 3%. Vääveltrioksiidi üldsisaldus (SO3) 26%. Raud Fe 4%.