• Tarne pole võimalik

NÄRILISTE MEHAANILINE TÕKE TERASVILL RULL SWISSINNO 5X50CM

Tootekood: 694319
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Roostevaba terasvill on mõeldud aukude, pragude, toruümbriste sulgemiseks.
• 100% effektiivne mehaaniline tõke kõikidele närilistele, lindudele, mardikatele jms takistamaks sissetungi hoonetesse.
• Sisaldab ainulaadset, uudset segu polükiududest ja roostevabast terasest villast. Ei roosteta.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Swissinno roostevaba terasvill (pikkus 50 cm) on mõeldud aukude, pragude, toruümbriste sulgemiseks, näriliste ja teiste kahjurite eest takistamaks sissetungi hoonetesse. Mõeldud kasutamiseks ka torustike ja kliimaseadmete üleminekukohad ning muud tühimikud, näiteks ventilatsiooniavade, akende ja räästa ümbruse täitmiseks. Roostevaba terasvill sisaldab ainulaadset, uudset segu polükiududest ja roostevabast terasest villast, seepärast toode ei roosteta. Ideaalne kasutada majades, korterites, töökohtades, samuti kohtades, kus hoitakse toiduaineid. Kerge installida ja lõigata, annab püsiva kaitse. Kasuta käitlemisel kindaid. 100% effektiivne mehaaniline tõke kõikidele närilistele, lindudele, mardikatele jms.