• Tarne pole võimalik

PAHTEL KNAUF Q-FILLER 25KG

Tootekood: 574274
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kipsil põhinev mineraalsete täiteainetega kasutamiseks sobivaks kohandatud pulbriline kipspahtli kuivsegu.
• Laia kasutusalaga - näiteks sobib kasutamiseks sisetöödel koos vuugikattelindiga kipsplaatide vuukide pahteldamiseks, kipsplaatpindade pahteldamiseks ja kipsplaatide defektsete kohtade täitmiseks.
• Ühtlase kreemitaolise elastse konsistentsiga ja tänu sellele kerge vaevaga pinnale kantav, hea nakkuvus aluspinnaga ja kiire kivistumisajaga.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Knauf Q-Filler on kipsil põhinev mineraalsete täiteainetega kasutamiseks sobivaks kohandatud pulbriline kipspahtli kuivsegu. Enne kasutamist segatakse veega sobivaks pahtlimassiks. Valmistatav ja pinnale kantav käsitsi. Pahtel on ühtlase kreemitaolise elastse konsistentsiga ja tänu sellele kerge vaevaga pinnale kantav. Hea nakkuvus aluspinnaga ja kiire kivistumisajaga. Sobib kasutamiseks sisetöödel koos vuugikattelindiga kipsplaatide vuukide pahteldamiseks, kipsplaatpindade pahteldamiseks, kipsplaatide defektsete kohtade täitmiseks, kipsseinapaneelide, krohvitud või betoonpindade pahteldamiseks, kipsplaatide või tagaküljel oleva soojustusmaterjaliga kipsplaatide liimimiseks seintele, nurgakaitseliistude kinnitamiseks ja pahteldamiseks. Pinna ettevalmistus: Aluspind peab olema kandev, kindel ja puhas. Kipsplaadid peavad olema kinnitatud tugevalt kandevõimelisele aluskarkassile, olema puhtad ja tolmuvabade vuukidega. Defektsed kohad täita pahtliga Knauf Q-Filler. Pahteldust tohib teostada alles siis, kui kipsplaatpindade suurus enam niiskuse ja/või temperatuuri mõjul oluliselt ei muutu. Tsement-, segu- ja valupõrandate valamise korral teostada pahteldustöö alles pärast valupõranda kuivamist. Aluspinna kruntimine: Lõigatud servadega kipsplaatide vuugid või muud liiki pudedam aluspind tuleb töödelda eelnevalt süvakrundiga Knauf Tiefengrund. Suure veeimavusega aluspind töödelda eelnevalt krundiga Knauf Stuck-Primer ja betoonpind krundiga Knauf Putzgrund. Pahtlisegu valmistamine: Puistata Knauf Q-Filler pulbrit puhtasse külma vette (kuni 2,5 kg 1,6 liitri vee kohta) ühtlaselt kuni veetaseme piirini. Segada kelluga või aeglastel pööretel segudrelliga ilma midagi muud lisamata kuni tekib ühtlane kreemjas mass. Laske segul 2-3 minutit valmida ja seejärel segage uuesti. Vette puistamisest alates on töötlemisaeg umber 50 minutit kuni segu tahkumise alguseni. Madalam temperatuur lühendab, kõrgem pikendab töötlemisaega. Tööriistadeks kasutada pahtlilabidat, kandilist kellut, laia pahtlilabidat. Pahteldamine: Täita kipsplaadi vuuk pahtliga, asetada kohale armeerimislint ja siluda pahtlilabidaga tasaseks. Paberlinti mitte katta pahtliga enne kuivamist. Pahtli kuivamise järel teostada teine töökäik laiema pahtlilabidaga, pahteldada paber-vuugikattelindi pind ja saavutada vuugikohtadel ühtlane pinna üleminek. Pinna pahtelduse korral kanda soovitud paksusega pahtlikiht pahtlilabida või kelluga ühtlaselt aluspinnale ja siluda. Enne järgmise pahtlikihi pinnale kandmist veenud, et aluspind on kuiv ja kivistunud. Pärast pahtli kuivamist pind lihvida, nt lihvimisvõrguga hõõrutiga. Tööriistad ja segukauss pesta kohe pärast kasutamist veega puhataks. Töökoha temperatuur ja kliima: Kipsplaatpindade pahteldamise ajal ei tohi ruumi ja aluspinna temperatuur olla madalam kui +10°C, muud liiki pindade korral madalam kui +5°C. Hoiustamine: Ladustatav umbes 6 kuud kuivas ruumis puitalustel. Rebenenud või avatud kotid sulgeda õhukindlalt ning realiseerida esmajärjekorras.