• Tarne pole võimalik

PANEELRADIAATOR PURMO COMPACT PC22 TERAS 800X450X102MM KÜLGÜHENDUS1078W

Tootekood: 645751
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Terasest paneelradiaatorit iseloomustab väga hea soojuse salvestamise võime.
• Komplektis seinakandurid, kork, õhutusventiil.
• Paneelradiaatori sügavus on 10,2 cm, laius 80 cm, kõrgus 45 cm.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Paneelradiaator PURMO Compact PC22 on profileeritud paneelküttepindadega ja konvektiivlisaküttepindadega. Samuti on varustatud otsaplekkide ja katterestiga. Neli külgühendusotsa sisekeermega G ½” võimaldavad külgühenduse nii paremalt kui ka vasakult poolt. Terasest radiaatorit iseloomustab väga hea soojuse salvestamise võime (ka pärast) kütte väljalülitamist annab radiaator veel sooja; väga hea hinna ja võimsuse suhe; vastupidavus (kvaliteetsest terasest radiaatorid tagavad pika tööea ja muretu kasutamise). Komplektis seinakandurid, kork, õhutusventiil. Konstruktsioon: terase paksus vastab standardile EN-442 Material: külmvaltsitud terasplaat EN 10130 Viieetapiline pinnatöötlus: - aluseline pesu - fosfaatimine - kataforeeskruntvärvimine - epoksü-polüesterpulbervärvimine - kuivatus 200ºC juures Ühendus: 4 külgühendust, ½" sisekeere, ISO 228 Pinnatöötlus vastab DIN 55900 standardile. Värvus valge RAL 9016, töörõhk kuni 10 bar. Võimsus 1078 W. Paneelradiaatori sügavus on 10,2 cm, laius 80 cm, kõrgus 45 cm.