• Tarne pole võimalik

PIHUSTUSPÜSTOL KÄRCHER PLUS

Tootekood: 688890
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Pihustuspüstolit saab tänu pööratavale käepidemele käsitseda üksinda.
• Ideaalne lihtsateks kastmistoiminguteks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Ainult Kärcher pakub nii palju mugavust. Pööratav käepide, millega lukustatavat päästikut saab suunata ette või taha, võimaldab pihustuspüstolit kasutada individuaalsete eelistuste kohaselt. Lisaks koosneb see mugavatest pehmetest plastelementidest, mis pakuvad täiendavat kaitset. Kasutades juhtventiili, mida saab käitada ühe käega, saab ka veevoolu vastavalt vajadusele reguleerida. Pihustuspüstol Plus võimaldab 2 pihustusmustrit: punkt- ja koonusjuga. Neid saab pidevalt reguleerida vastavalt vajadustele, näiteks lille- ja taimepeenra kastmiseks või terrassilt või aiamööblilt suurema mustuse eemaldamiseks. Muide, Kärcheri pihustid ühilduvad kõigi tuntud kiirkinnitussüsteemidega ja neid saab probleemideta ühendada teie aiavoolikuga.