• Tarne pole võimalik

PIKAAJALINE PUKSPUUVÄETIS COMPO 3-KUUD 850G

Tootekood: 661884
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Pikaajalise toimega pukspuuväetis on kooskõlas pukspuude, hekkide ja põõsaste spetsiaalsete vajadustega.
• Uudne väetamissüsteem, kus toitainete vabastamine toimub kahes faasis.
• Ühekordsest väetamisest piisab terveks õitsemishooajaks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Compo pikaajalise toimega pukspuuväetis on kooskõlas pukspuude, hekkide ja põõsaste spetsiaalsete vajadustega. Uudne väetamissüsteem, kus toitainete vabastamine toimub kahes faasis. Esmane mõju: helehallid väetisegraanulid vabastavad toiteained kohe, nii et taimed on esimesest päevast alates kõikide olulisemate põhi- ja mikrotoitainetega varustatud. Kõrge algvajadus kaetakse seeläbi optimaalselt. Pikaajaline mõju: vaigukihiga kaetud rohelised väetisegraanulid katavad hilisema toitainete vajaduse. Nende pikaajaline toime (3 kuud) hakkab aeglaselt mõjuma. Soojuse ja vee mõjul tungivad toitained vähehaaval läbi ümbriskihi. Väetise mõju: Kingib kauneid ja kauapüsivaid õisi. Ühekordsest väetamisest piisab terveks õitsemishooajaks. Optimaalne varustamine tänu esmasele ja pikaajalisele mõjule (3 kuud). Pole üle- ega alaväetamist: vajadusekohane doseerimine vastavalt niiskusele ja soojusele. Õige lämmastiku ja fosfori suhe tagab taime jõulise kasvu, lehestik on sügavroheline ja tihe. Suureneb ka taime vastupanu haiguste ja kahjustuste vastu.