• Tarne pole võimalik

PÕRANDATASANDUSSEGU CERESIT CN69 25KG

Tootekood: 422681
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Isetasanduv segu aluspindu tasandavate 1-10 mm paksuste kihtide valamiseks.
• Võib kasutada tasandamiseks keraamiliste plaatide ja mitmesuguste põrandakattematerjalide all.
• Sobib köetavatele valatud pindadele.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Segu Ceresit CN 69 on ette nähtud aluspinnaga vahetult seotud tasanduskihtide valamiseks. Segu võib kasutada betoonvahelagede ning tsement- ja anhüdriidtsementpindade (ka köetavate) tasandamiseks keraamiliste plaatide ja mitmesuguste põrandakattematerjalide (nt vaip- ja korkkatte, linoleumi) all. CN 69 võib kasutada hoonete siseruumides, kus ei ole pidevalt liiga niiske. Segu võib kasutada aluspinna tasandamiseks põrandapaneelide ning kahe- või kolmekihiliste põrandalaudade all. Põrandalaudade liimimiseks aluspinnale on soovitatav kasutada elastseid liime. Täispuitparketi all tuleb kasutada põrandasegu Ceresit CN 72. “Ujuvate” ja köetavate ning isolatsioonikihile (kile, tõrvapapp) valatavate tasanduskihtide puhul on soovitatav kasutada kiiresti kivistuvat põrandasegu Ceresit CN 87. Pidevalt niisketes ja suurte koormustega ruumides ning hoonete välispindadel võib kasutada põrandasegu Ceresit CN 76, CN 80, CN 83 ja CN 87. Omadused: - plaatide ja põrandakattematerjalide alla - põrandapaneelide ning kahe- ja kolmekihiliste põrandalaudade alla - vastupidav punktkoormustele - sobib köetavatele valatud pindadele - käimiskindel 6 tunni pärast - võimalik masinaga peale kanda