• Tarne pole võimalik

PROFI PLASTTEIP STORCH 50MMX33M ORANGE

Tootekood: 509647
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Storchi eriti õhuke, sile PVC-teip liibub tihedalt pinnale, on kergelt lahtirullitav ja rebitav.
• Sobib kasutamiseks siledatel pindadel nagu aknaprofiilid, -lauad ja uksed nii maalri kui ka
krohvimistöödel.
• Teip eemaldatakse kohe peale töö lõppu, kui värv/krohv on tolmukuiv.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Storchi eriti õhuke, sile PVC-teip liibub tihedalt pinnale, on kergelt lahtirullitav ja rebitav. Sobib kasutamiseks siledatel pindadel nagu aknaprofiilid, -lauad ja uksed nii maalri kui ka krohvimistöödel. Teip eemaldatakse kohe peale töö lõppu, kui värv/krohv on tolmukuiv, aga mitte hiljem kui 14 päeva pärast. Testi teipi enne soovitud pinnale kasutamisele võtmist, veendumaks, et teip ei rikuks kaetavat pinda. Paigaldada puhtale ja kuivale pinnale Teibi materjal: PVC, sile Värvus: Oranž Lindi paksus: 0,12mm Tõmbetugevus: 45,0 N / 25mm Venivuse katkemine: 150% Liimaine: Kautšuk Nakkuvus metallil: 3,0 N / 25mm Paigaldustemperatuur: 10 °C .... 40 °C UV-kindlus: 14 päeva Säilimisaeg: 6 kuud