• Tarne pole võimalik

RIIETE KAITSEKOTT LEIFHEIT 144X60CM HALL

Tootekood: 629568
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kõrge kvaliteediga riiete kaitsekott mõõtmetega 144 x 60 cm.
• Annab kaitse särkidele, pluusidele, jakkidele, seelikutele mustuse, tolmu ja koide eest.
• Tänu spetsiaalsele riputusavale saab kotti mugavalt riputada igasse kappi.
  • Tarne pole võimalik
Leifheit kõrge kvaliteediga riiete kaitsekott mõõtmetega 60 x 144 cm, annab kaitse pikematele riideesemetele nagu mantlid, joped, kostüümid, kleidid, püksid, ülikonnad mustuse, tolmu ja koide eest. Hingavast materjalist kott kaitseb Teie riideid kodus, reisil, autos. Kotis saab hoiustada ka hooajalisi riideid. Tänu praktilisele pikkusele (60x144cm) on kotti mugav riputada ka garderoobi. Koti esimene külg on valmistatud läbipaistvast materjalist, mis annab Teile ideaalselt kiire ja hea üle vaate koti sisust. Koti tagumine külg on valmistatud hingavast, õhku läbi laskvast riidest. Tänu spetsiaalsele riputusavale saab kotti mugavalt riputada ka igasse kappi. Kotti on ka kerge puhastada.