• Tarne pole võimalik

RISTJOONLASER KAPRO PROLASER 3D ALL-LINES

Tootekood: 634119
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Ristjoonlaser, mis projitseerib ühe horisontaalse 360° ja kaks omavahel ristuvat vertikaalset 360° punast kiirt, mis lõikuvad nelja seina, põranda ning laega
• Laserkiire ulatus kuni 20m, koos vastuvõtjaga kuni 40m
• Täpsus 0,2mm/1m, iseloodimise ulatus ±3,5°, kaldefunktsioon.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kapro 883N 3D All Lines on ristjoonlaser, mis projitseerib ühe horisontaalse 360° ja kaks omavahel ristuvat vertikaalset 360° punast kiirt, mis lõikuvad nelja seina, põranda ning laega. Laserkiire ulatus kuni 20m, koos vastuvõtjaga kuni 40m. Täpsus 0,2mm/1m, iseloodimise ulatus ±3,5°, kaldefunktsioon. Joonlaserid on mõeldud sisekasutuseks, kus tuleb töötada nähtava joone järgi. Kompaktsed seadmed on kaasaskantavad ja nende tööulatus võib olla kuni 30m. Joonlaserite tööulatust saab laserkiire vastuvõtjat kasutades oluliselt suurendada. 883N Prolaser 3D All-Lines on kolme punase valgusdioodiga laserlood, mis projitseerib kolm ringjoont. Uuendusliku kujundusega laser sobib paljudeks professionaalseteks ja kodutöödetks.