• Tarne pole võimalik

SOKLIPLAAT TEMPSI ZOCCOLO GREY 8X745X1250MM

Tootekood: 475568
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Sokliplaat Zoccolo on kivipuruga kaetud käepärane viimistlusplaat (33R) maja sokliosale.
• Sokliplaadi mõõdud: kivipuruplaadi mõõdud on 1250 x 745 mm, paksus 8 mm.
• Värvus hall.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Sokliplaat Zoccolo on kivipuruga kaetud käepärane viimistlusplaat (33R) maja sokliosale. Sokliplaadi valmistamine: tsementlaastplaat kaetakse tugeva epoksiidliimiga ning puistatakse üle loodusliku kivipuruga. Kivipuru kinnitub tugevalt plaadi külge ning tulemuseks on atraktiivne ehitusplaat, mille omadused vastavad sokli katteplaatidele esitatud kõrgetele nõuetele. Kivipuruplaat on ilmastikukindel, heade jäikus- ning tugevusomadustega. Lisaks on kivipuruplaat seene-, putuka- ja tulekindel. Sokliplaadi mõõdud: kivipuruplaadi mõõdud on 1250 x 745 mm, paksus 8 mm (lisaks 2 mm kivipuru). Kivipuruplaadi mugav suurus võimaldab seda transportida ka sõiduauto pagasiruumis. Tempsi Zoccolo plaat on väga kergesti paigaldatav liimisüsteemiga ja kruvi- või neetkinnitusega. Värvus hall.