• Tarne pole võimalik

SÜGISENE AIAVÄETIS BALTIC AGRO 1 KG

Tootekood: 654824
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Sügisväetis muudab aiataimed ja muru talvekülmale ning haigustele vastupidavamaks.
• Väetamine valmistab taimi ette järgmise aasta kasvuks, õitsemiseks ja saagi moodustamiseks.
• Sügisväetises sisalduv fosfor ja kaalium on olulised taimede heaks talvitumiseks, võrsete puitumiseks ning ka seemnete idanemisel, õite ja viljade moodustamisel.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Mitmeaastased taimed hakkavad sügise saabudes valmistuma talve tulekuks. Siis on õige aeg anda Baltic Agro sügisväetist, mis muudab aiataimed ja muru talvekülmale ning haigustele vastupidavamaks. Lisaks valmistab väetamine taimi ette järgmise aasta kasvuks, õitsemiseks ja saagi moodustamiseks. Sügisväetises sisalduv fosfor ja kaalium on olulised taimede heaks talvitumiseks, võrsete puitumiseks ning ka seemnete idanemisel, õite ja viljade moodustamisel. Põhjamaades ei soovitata kasutada lämmastikuga sügisväetist, sest see muudab taimed külmaõrnaks. Lämmastik võib olla üheks taimede hukkumise põhjuseks talvel. Baltic Agro sügisene aiaväetis ei sisalda lämmastikku ja on sobivaim Eesti karmi kliimasse. Kasutamine Muru: 4 kg/150 m2 Ilupuud, -põõsad, hekitaimed: 50-70 g/m2 Okaspuud, kiviktaimlataimed: 40 g/m2 Mitmeaastased aialilled: 30-50 g/m2 Roosid: 50-60 g/m2 Rododendronid: 50-60 g/m2 Maasikad, vaarikad: 4 kg/100 m2 Sõstrad, karusmarjad: 40-50 g/m2 (80-125 g/põõsa kohta) Viljapuud: 80 g/m2 1 kuhjaga spl vastab u 20 grammile. Väetamisel arvestage mullatüübi ja taimede väetusvajadusega. Mitte ületada soovituslikke kasutusnorme.