• Tarne pole võimalik

SURVEPESUR KÄRCHER K 5 PREMIUM FULL CONTROL

Tootekood: 599817
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Tootja/Bränd: Kärcher Võimsus: 2100 W Töösurve: max 145 bar Vee hulk: kuni 500 l / h Maksimaalne siseneva vee temperatuur: 40 °C Survevooliku pikkus: 8 m Kaal: 12,67 kg Kõrgsurve pesupüstol, Standard Quick Connect kiirühendus Pihustustoru Vario Power Jet Pesutoru Kõrgsurvevooliku tagasikerimine Quick Connect kiirühendusega seade Puhastusaine kasutamine, Plug 'n' Clean süsteem Vesijahutusega mootor Integreeritud veefilter A 3/4" aiavooliku ühendusadapter Võimsa vesijahutusega mootoriga kõrgsurvepesur K5 Premium on ideaalne lahendus mõõduka mustuse aeg-ajaliseks eemaldamiseks. Selle abil saab kiirelt ja vaevata puhastada suuremad sõidukid, kiviseinad ja jalgrattad. Seadmel on Quick Connect kiirühendusega pesupüstol, 8 m kõrgsurvevoolik, veesurve reguleerimisvõimalusega Vario Power pihustustoru, pöörleva joaga pesutoru tõrksa mustuse eemaldamiseks ja pumpa mustuseosakeste eest kaitsev veefilter. Komplekti kuulub ka P & C universaalne puhastusvahend.