• Tarne pole võimalik

SURVEPESURI TORUPUHASTUSKOMPLEKT KÄRCHER 15M

Tootekood: 148613
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Torupuhastuskomplekt ummistunud torude, äravoolutorude, vihmaveetorude ja tualettide puhastamiseks.
• 15 m kvaliteetne, tekstiiltugevdusega voolik, millel on eriti lühike messingist otsik, mis võimaldab süsteemil torus hõlpsasti liikuda.
• Sobib kasutamiseks nii sise- kui ka välitingimustes koos kõigi kodumajapidamistele mõeldud Kärcheri K2–K7 seeria survepesuritega.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kärcher torupuhastuskomplekt koos 15 m voolikuga ummistunud torude, äravoolutorude, vihmaveetorude ja tualettide puhastamiseks. Neli tahapoole suunatud veejuga liigutavad voolikut sujuvalt läbi toru ja kõrvaldavad ummistuse efektiivselt. Voolikul olevad märgid ja märgistusrõngas näitavad, kui palju on voolik toru sisse liikunud. 15 m kvaliteetne, tekstiiltugevdusega voolik, millel on eriti lühike messingist otsik, mis võimaldab süsteemil torus hõlpsasti liikuda. Voolikul on väändumisvastase muhv ja messingist konnektor, mis tagavad vooliku vastupidavuse. Sobib kasutamiseks nii sise- kui ka välitingimustes koos kõigi kodumajapidamistele mõeldud Kärcheri K2–K7 seeria survepesuritega.