• Tarne pole võimalik

AIAVOOLIK NTS PLUS/MASTERPIECE FITT 1/2"-20M

Tootekood: 585960
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Aiavoolik NTS Plus on 1/2"- 20 m
• Eelpingestatud kärgstruktuurvõrk ning suur kautshukisisaldus tagavad aastaringse kasutuse, pika eluea, suured rõhutaluvused ning kasutusmugavuse
• Puuduvad külgsuunalised rullumised surve all. Sobib joogivee juhtimiseks
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Fitt aiavoolik NTS Plus on 1/2"- 20 m. Maailma suurima kastmisvoolikute tootja Fitt S.p.A. uusim toode, mis on leidmas oma õigustatud kohta tippkvaliteedi nõudlejate aedades ja õuedel. Uudiseks on II põlvkonna NTSTM-topelthelikoidaalne eelpingestatud kärgstruktuurvõrk ning suur kautshukisisaldus, mis tagavad aastaringse kasutuse, pika eluea, suured rõhutaluvused ning kasutusmugavuse. Uudsed materjalid võimaldavad kasutada toodet pideva UV-kiirguse käes ja samuti miinuskraadide puhul. Voolik jääb elastseks ka madalatel temperatuuridel. Puuduvad külgsuunalised rullumised surve all. Sobib joogivee juhtimiseks. Patenteeritud kudumistehnoloogia välistab igasugused väänded, deformatsioonid ja esialgse kuju muutused. Lisaks sellele annab NTSIITM-võrk tootele erakordse survetaluvuse, kusjuures vooliku paisumine ka suure veesurve juures on nullilähedane.