• Tarne pole võimalik

GAASIGRILL FIREPLUS CONTROL 3 10,5KW 3 PÕLETIGA

Tootekood: 598510
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kolme valurauast põletiga gaasigrill, võimsus 10,5 kW
• Piezo süüde, termomeeter, rasvakogumisvann
• Kasutatud punakat puitu, värvitud terasest korpus ja raam
  • Tarne pole võimalik
Fireplus Control 3 on kolme valuarauast põletiga gaasigrill, mille võimsus on 10,5kW. Tegemist on ühe vähestest grillidest, mille raamil on kasutatud punakat puitu, mis muudab välimuse eriti atraktiivseks. Sobib korraga kuni 8-le inimesele toidu valmistamiseks nii koju kui ka suvilasse. Grillimisala suurus 63 x 42 cm. Gaasigrillil on osaliselt puidust värvitud terasest korpus ja raam. Lisaks on roostevaba käepidemega kaas, millel asub termomeeter. Kolm vastupidavat valurauast põletit, millel igal põletil on iseseisev Piezo süüde ja valurauast grillrest ning plaat, mis aitavad soojusel kupli all ühtlaselt levida. Samuti on grill kahekordne ja roostevaba esipaneeliga. Rasva kogumisvann on mõeldud grillrestilt kukkuvate tükkide ja rasva kogumiseks. See käib kergelt välja ja on lihtsalt puhastatav. Soovitav on puistata vanni põhja ühtlane liivakiht, mis aitab seda puhtana hoida. Grilli mõõtmed on (laius x sügavus x kõrgus) 130 x 56 x 106 cm.