• Tarne pole võimalik

GAASIGRILL FIREPLUS SENSE 3 13KW 3+1 PÕLETIGA

Tootekood: 618802
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kolm põletit (3 x 3,5 kW) + külgpõleti (2,5kW)
• Valurauast grillrest ja plaat - grillimisala 62 x 41 cm
• Pilkupüüdvalt läikiv roostevaba viimistlus
  • Tarne pole võimalik
Fireplus Sense 3 on kolme valurauast põleti ja külgpõletiga gaasigrill, mille läikiv roostevaba pind annab eriti ergonoomilise ja pilkupüüdva välimuse. Võimsus 3 x 3,5 kW + külgpõleti 2,5kW. Sobilik toidu valmistamiseks korraga kuni 12-le inimesele. Grillimisala suurus 62 x 41 cm. Valurauast põletid koos emaileeritud terasest põletikatetega on pika kasutuseaga ja vastupidavad, millel igalühel on iseseisev Piezo süüde. Valurauast grillrest ja plaat tagavad grillimisalal ühtlase kuumuse ja paljudeks aastateks muretu grillimise. Tänu külgpõletile saab grillimise ajal seda kasutada eraldi gaasipliidina. Grillil on värvitud terasest korpus, esipaneel, topeltseintega uks ja roostevaba kahekordne kaas, millel on termomeeter. Rasvakogumisvann on mõeldud grillrestilt kukkuvate tükkide ja rasva kogumiseks. Käib kergelt välja ja on lihtsalt puhastatav. Soovitav on puistata vanni põhja ühtlane liivakiht, mis aitab seda puhtana hoida. Grilli mõõtmed (laius x sügavus x kõrgus) 130 x 54 x 115 cm.