• Tarne pole võimalik

MITMEFUNKTSIONAALNE PIHUSTUSPÜSTOL KÄRCHER PREMIUM METALLIST

Tootekood: 686229
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Multifunktsionaalse pihustuspüstoliga saab kasta erinevaid taimi vastavalt vajadusele.
• Valmistatud vastupidavast metallist.
• Komplekti kuulub pööratav käepide ja tilkumisvaba pihustuspea.
• 14-päevane tagastusõigus.
• HANKIJA LAOST TELLITAV TOODE
  • Tarne pole võimalik
Kvaliteetsetest metallelementidest valmistatud metallist multifunktsionaalne pihustuspüstol Kärcher Premium on äärmiselt tugev ja seetõttu ka eriti kauakestev. Selle 4 pihustusmustrit – dušijuga, horisontaalne lamejuga, aeraatorjuga ja peen pihustusudu – muudavad selle mitmekülgseks seadmeks erivajadustega erinevate taimede kastmiseks. Peen pihustusudu sobib suurepäraselt tundlikele taimedele samas kui dušijuga sobib ideaalselt näiteks taime- ja lillepeenarde kastmiseks. Horisontaalse lamejoaga saab puhastada näiteks kergelt määrdunud pindu. Ja aeraatorjuga tagab suure veevoolu, mis sobib konteinerite täitmiseks. Kärcheri väljatöötatud uuenduslik membraanitehnoloogia pihustuspeas tagab tilgavaba kasutamise. Ainult Kärcheri korral: pööratav käepide, millega lukustatavat päästikut saab suunata ette või taha, sobib mugavalt kätte ja pakub individuaalset töömugavust. Muide, Kärcheri otsikud ühilduvad kõigi tuntud kiirkinnitussüsteemidega ja neid saab probleemideta ühendada teie aiavoolikuga.