• Tarne pole võimalik

VÄETIS ROBOTNIIDUKI KASUTAMISEL ECOFERTIS ORGAANILIS-MINERAALNE 4KG

Tootekood: 698920
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Väetis on spetsiaalselt väljatöötatud multši ja või robotmuruniidukiga kasutamiseks.
• Rikkaliku koostisega loodushoidlik orgaanilise põhjaga muruväetis aitab murulibled kiirelt lagundada.
• Aitab mahajäetud murulibled kiiresti lagundada ning annab loodusliku väetamise efekti.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Ecofertis väetis on spetsiaalselt väljatöötatud multši ja või robotmuruniidukiga kasutamiseks. Rikkaliku koostisega loodushoidlik orgaanilise põhjaga muruväetis multšija või robotmuruniiduki kasutamisel, mis aitab murulibled kiirelt lagundada.Antud väetis aitab mahajäetud murulibled kiiresti lagundada ning annab loodusliku väetamise efekti. Mahaniidetud muru lagundamine kasulikeks toitaineteks toimub mikroorganismide abil. Bakterite paljunemisele aitab kaasa lisakoguse süsiniku olemasolu, mida aitab tagada spetsiaalne humiinhapete- ja bakteriterikka Ecofertis väetise kasutamine. Humiinhapped (huumushapped) aitavad taimedel mullast omastada nii mitmeid mikroelemente (mangaan, raud, vask, tsink) kui ka kaltsiumit ja fosfaate. Mikroelementide ja humiinhapetes leiduva süsiniku koostoime tagab mitmekesisema ja parema mullaelustiku, mis omakorda aitab kaasa taime arengule ja vastupidavusele haigustele. Kulunorm: 50-120g/m².