• Tarne pole võimalik

TOALILLEDE ISTUTUSSEGU + OSMOCOTE VÄETIS SUBSTRAL 20L

Tootekood: 501214
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Substral® Kasutusvalmis istutussegu eritöötlusega madalsoo- ja rabaturbast sobib õitsvate ja lehtdekoratiivsete toataimede istutamiseks ja ümberistutamiseks. Istikute pikeerimiseks ja aiamulla rikastamiseks. Sobib kasutamiseks nii plastik- kui savipottides. Säilitab ühtlaselt niiskust ja õhku. Kuivades ei paaku ja kastes märgub muld kergelt. Mulda on rikastatud Plant Starter® NPK 10-52-10 (soodustab juurdumist) ja pikatoimelise Osmocote® NPK 15-09-09 väetiste seguga (48g). Osmocote® väetis on taimede poolt kergesti omastatav vähemalt 80% ulatuses. Toiteelemendid vabanevad iga päev temperatuuri ja niiskuse koosmõjul. Tänu ühtlasele väetamisele vastavalt taime vajadustele 6-kuu jooksul arenevad taimed hästi ja õitsevad kaunilt. Looduslikust vaigust graanulikest laguneb aasta jooksul peale toiteelementide vabanemist. Istutussegu pH: 5,4–6,0 EC vesilahuse elektrijuhtivus alla 1,5 mS/m Olek: tahke puiste, fraktsioon 0–20 mm