• Tarne pole võimalik

KOHV CAFFE MOLINARI AMERICAN BREAK JAHVATATUD 250G

Tootekood: 666228
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tumedaks röstitud araabika (60%) ja robusta (40%) kooslus tagavad kohvi rikkaliku ja jõulise maitse.
• Pakendi kogus 250 g.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Caffe Molinari American Break on ameerikapärase kohvi fännide lemmik. Tumedaks röstitud araabika (60%) ja robusta (40%) kooslus tagavad rikkaliku ja jõulise maitsega kohvi. Just see kohv, mida naudid raamatut lugedes, põnevusfilmi vaadates või lihtsalt sõpradega koos aega veetes. Sobib pikaks ja ergutavaks kohvipausiks. Kõige paremini maitseb filtrimasinas või presskannus valmistatuna. Vastavalt maitse-eeslistusele soovitame kasutada 50-60g kohvi ühe liitri vee kohta. Pakendi kogus 250 g. Pakendatud gaasikeskkonda, tagamaks kohvi värskuse. Kord avatud pakk sule taas kohvipaki sulguriga või hoia õhukindlas anumas, nii saad head maitset kauem nautida.