• Tarne pole võimalik

AKUTRELL BOSCH GSR 18V-28 18V 2X4,0AH

Tootekood: 689466
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Professionaalsete tööde jaoks mõeldud akukruvikeeraja 18 V kategoorias.
• Võimas, mugav ja kerge käsitsemisel.
• Puidu puurimiseks maksimaalselt 38 mm, terase puurimiseks kuni 13 mm läbimõõduga puuriga, kuni 8 mm läbimõõduga kruvide kasutamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Bosch akutrell-kruvikeeraja GSR 18V-28 Professional on professionaalsete tööde jaoks mõeldud seade Boschi 18 V seadmete kategoorias. 63 Nm pöördemoment kõvade materjalide puhul tagab professionaalse jõudluse. Tänu 13 mm täismetallist padrunile, mis vähendab kulumist, on tööriist pikaajalise kasutamise korral väga vastupidav. Peale selle võimaldab kompaktne ergonoomiline konstruktsioon seadet mugavalt käsitseda. Tööriist on ette nähtud puidu puurimiseks maksimaalselt 38 mm ja terase puurimiseks kuni 13 mm läbimõõduga puuriga ning kuni 8 mm läbimõõduga kruvide kasutamiseks. Seade ühildub kõikide Bosch Professionali 18 V akude ja laadimisseadmetega (Professional 18V System). Seadmel GSR 18V-28 Professional on ka kaks käiku, funktsioon Autolock, funktsioon Electronic Cell Protection ja liitiumioonaku.