• Tarne pole võimalik

EKSTSENTRIKLIHVMASIN BOSCH PEX220A

Tootekood: 108886
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Ekstsentriklihvija, mille lihvketta läbimõõt on 125 mm.
• Microfilter System Box vähendab tolmu kogust ja tagab puhtama töökeskkonna.
• Mõeldud väikesemahulisteks puidu, kipsplaadi, pahtlimassi ja lakitud pindade lihvtöödeks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Bosch PEX 220 ekstsentriklihvija on mõeldud väikesemahulisteks puidu, kipsplaadi, pahtlimassi ja lakitud pindade lihvtöödeks. Kõrge kvaliteediga pinnaviimistluse lihtne saavutamine. 220 W mootor tagab väiksema suurusega pindade peene lihvimise. Kergekaaluline ja kompaktne ehitus ning kaarkäepide võimaldavad mugavat töötamist. Tööriistal olev Microfilter System Box vähendab tolmu kogust ja tagab puhtama töökeskkonna. Boschi tööriista madal vibratsioon on lööke neelav ja vibratsiooni summutav funktsioon, mis on välja töötatud, et vähendada kasutaja väsimist ning tagada ulatuslike või keeruliste tööde korral mugav, sujuv ja lihtne töötamine. Lihvketta läbimõõt on 125 mm, pöörlemiskiirus 24000 p/min. Komplektis tööriist, mikrofilter, kummist lihvtald ja lihvpaber.