• Tarne pole võimalik

PÖÖRLEV PESUHARI KÄRCHER WB 100 SURVEPESURITELE K2-K7

Tootekood: 148617
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Pöörlev, ühendusliidesega pesuhari kõikide siledate pindade puhastamiseks, nt värvitud, klaas- või plastpinnad
• 180° ulatuses reguleeritav ühendusliides võimaldab puhastada ka raskesti ligipääsetavad kohad.
• Sobib kõigi kodumajapidamistele mõeldud Kärcheri seeriate K2–K7 survepesurite mudelitega.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kärcher WB 100 on pöörlev, ühendusliidesega pesuhari kõikide siledate pindade puhastamiseks, nt värvitud, klaas- või plastpinnad. 180° ulatuses reguleeritav ühendusliides võimaldab puhastada ka raskesti ligipääsetavad kohad. Pesuhari, millel on kuhjaga praktilisi omadusi: pöörlevad harjased, mis tagavad õrnatoimelise puhastuse, 180° ulatuses reguleeritava ühendusliidesega käepide, mis võimaldab puhastada ka raskesti ligipääsetavad kohad, lõputult reguleeritav kiirus ja puhastusvahendi doseerimine, lihtsasti vahetatav harjakinnitus, kriimustuste eest kaitsev välimine kaitserõngas ja ühendusmutter harja kindlaks kinnitamiseks pihustuspüstoli külge. Lühidalt: ideaalne lahendus siledate pindade puhastamiseks. Pöörlev pesuhari sobib kõigi kodumajapidamistele mõeldud Kärcheri seeriate K2–K7 survepesurite mudelitega.