• Tarne pole võimalik

TOLMUIMEJA KÄRCHER T 10/1 ADV

Tootekood: 539365
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tolmuimeja võimsusega 800 W.
• Konteineri maht 10 l.
• Toitejuhtme pikkus 12 m.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kärcheri tolmuimeja T 10/1 headele omadustele on tolmuimejal T 10/1 Professional järgmised märkimisväärsed omadused: eemaldatav 12 m pikkune toitejuhe, mida on võimalik kiiresti vahetada. Juhtme tagasikerimisfunktsioon, mis tagab juhtme ohutu hoiustamise. Tugevdatud peafilter, mis võimaldab tolmuimejat kasutada ilma tolmukotita. Antistaatiline kaardus käepide, mis vähendab oluliselt staatilise elektri teket. Kollane liitmik, mida ei ole selle disaini tõttu võimalik teistega segamini ajada. Kuivtolmuimeja, mis on välja töötatud spetsiaalselt ehitusteenuste töövõtjatele, kuna sellel on eemaldatav 12 m pikkune juhe, antistaatiline kaardus käepide, juhtme tagasikerimisfunktsioon, eriti tõhus peafilter, mis võimaldab tolmu imeda ilma tolmukotita, ning värvikoodiga liitmik. Komplektis imemisvoolik 2 m, kaarja käepidemega; imitoru 2 tk, 0,5 m, metall; filtrikott 1 tk, fliis; multifunktsionaalne põrandaotsak; antistaatiline süsteem; konteineri materjal: plastmass; alaline filtreerimiskorv: fliis.