• Tarne pole võimalik

TÜHJ.PUMP MUST VESI PS 7500 S 450W 7500L/H 5/5M

Tootekood: 466456
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 450 W võimsusega, max. tootlikus 7500 l/h,.
• Max. rõhk 0,5 bar, mustale veele, osakeste max suurus 30 mm.
• Sukeldussügavus 5 m, tõstekõrgus 5 m.
  • Tarne pole võimalik
Metabo tühjenduspump võimsusega 450 W on ideaalne väljapumpamiseks, tühjakspumpamiseks ja puhta või reovee ringluse tagamiseks mahutitest, paakidest, basseinidest või üleujutatud keldritest. Sobib mustale veele kus oaskeste suurus on kuni 3 cm. Maksimaalne tootlikus on 7500 l/h ja maksimaalne tõstekõrgus 5 m. Sobib aedade ja muruplatside kastmiseks veehoidlatest, maksimaalne rõhk on 0,5 bar. Automaatrezhiimi ujuklüliti ja selle taseme reguleerimine. Löögikindlast plastikust korpus ja maksimaalne kastesügavus 5 m. Põlvühenduselement koos adapteriga. Ergonoomiline kandekäepide. Võrgupinge 230 V, voolujuhe on 10 m.