• Tarne pole võimalik

BITUUMENMASTIKS IZOBIT DK 10KG

Tootekood: 716398
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Mastiks lamekatuse renoveerimiseks.
• Takistab vihmavee tungimist aluskonstruktsiooni ning loob tõhusa kaitse sademete eest.
• Koosneb tehiskummiga modifitseeritud naftabituumenist, mineraalsetest täidisainetest ja organiilisest lahustist.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Katusemastiks Izobit DK on mõeldud suure pindalaga lamekatuse katusekatte renoveerimiseks ja kasutusea pikendamiseks. Izobit DK takistab vihmavee tungimist aluskonstruktsiooni ning loob tõhusa kaitse sademete eest. Katusemastiks koosneb tehiskummiga modifitseeritud naftabituumenist, mineraalsetest täidisainetest ja organiilisest lahustist, mida saab kergelt niiskele pinnale kanda. Sellest tulenevalt ei pea töö katkema keskkonnast tulenevate muutuste tõttu. Materjalikulu on vahemikus 0,6–0,8 kg ruutmeetri kohta, olenevalt aluspinna seisukorrast. Kasutamine: katusekatte hooldus ja renoveerimine Omadused: SBS-modifitseeritud; parandab bituumenkatusekatteid; moodustab ilmastiku suhtes vastupidava katte; hoiab oma omadusi nii madalal kui ka kõrgel temperatuuril; koheselt kasutusvalmis; saab peale kanda värvipintsli või katuseharjaga. Kasutustemperatuuri vahemik: +5°C kuni +25°C Kuivamisaeg (h): 24