• Tarne pole võimalik

KATUSEAKEN VELUX STANDARD PLUS 78X118CM ÜLALT AVATAV

Tootekood: 620330
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Lakitud puitaken.
• Soojapidav 3-kordne klaaspakett, Uw 1.1.
• ThermoTechnology™ - eriti tõhus ja energiasäästlik kaitse tuule ja külma õhu vastu.
  • Tarne pole võimalik
VELUX Standard Plus (GLL 1061 MK06) on ülalt avatav puidust katuseaken, mis on varustatud soojapidava kolmekordse klaaspaketiga. Unikaalne soojustussüsteem ThermoTechnology™ annab eriti tõhusa ja energiasäästliku kaitse tuule ja külma õhu vastu. Standard Plus lakitud puitaken on aastaringselt ilmastikukindel ning sellel on integreeritud tuulutusklapp ja spetsiaalne tihend õhukindluse tagamiseks, mis tagab energiatõhususe ja hoiab kodu soojana. Ülalt avatavat katuseakent saab paigaldada eri kõrgustele ning seda on mugav avada ka siis, kui akna all on laud või diivan. Lisamugavusena saab akna muuta elektriliseks. Tänu lamineeritud sisemisele klaaspaketile on katuseakna all turvaline magada, töötada ja mängida. Kui klaasi lüüakse väga kõvasti ja see läheb katki, ei purune see kildudeks ega kuku alla. Sobib suurepäraselt, kui soovitakse lisakindlust ja turvatunnet.