• Tarne pole võimalik

KLAASVILL KNAUF EXPERT 036 M 50X565X1350MM 12,2M²/PK

Tootekood: 668011
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• ECOSE® tehnoloogia abil valmistatud klaaskiududest mineraalvillplaadid.
• Plaadi mõõtmed 50 x 565 x 1350 mm.
• Kasutamiseks tuulutatava voodriga seinte, kergvoodriga seinte (kilpseinad) soojus- ja müraisolatsiooniks ning välisseinte soojustamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Knauf Insulation Expert 036 M on ECOSE® tehnoloogia abil valmistatud mineraalvillplaadid, mis on ette nähtud kasutamiseks tuulutatava voodriga seinte, kergvoodriga seinte (kilpseinad) soojus- ja müraisolatsiooniks ning välisseinte soojustamiseks siseküljele kinnitatud sõrestiku abil. Mineraalvilla plaadi mõõtmed on 50 x 565 x 1350 mm. Toode on standardselt pakendatud isekahaneva kilega pakkidesse. Pakendis on 12,2 m². Expert 036 plaate saab kasutada ka talapõrandate soojustusena. Tuulutatavate voodrite korral on soovitatav katta soojustusplaat tuuletõkkekihiga, et kaitsta soojustust läbipuhumise eest. Välisseinte soojustamisel peab pealispinna aurutõkkekiht olema paigaldatud ruumi sisemuse poole, et kaitsta seina niiskuse veeldumise eest. Metallkilppaneelide korral toimib aurutõkkena seina sisemine metallvooder. Materjali saab kasutada ka rõhtsate struktuuride, näiteks puidust sõrestikpõrandate ning ferm- või kergfermehitiste taladevahelisse ruumi paigaldatud soojus-ja müraisolatsioonina. Kõrge aururõhuga ruumide, näiteks kõrge temperatuuri või suhtelise niiskusega ruumide kohal olevatesse põrandatesse paigaldamisel on vaja paigaldada aurutõkkekiht, mis kaitseb soojustust alalise niiskuse eest.