• Tarne pole võimalik

PLAATIMISSEGU CERESIT EASY FIX 7KG

Tootekood: 672647
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Sobib ≤ 1 mm seljaprofiiliga keraamiliste, mosaiik-, täismass- ja looduskiviplaatide jaoks.
• Võib kasutada ka jäikade PVC-plaatide, soojus- ja heliisolatsiooniplaatide jne paigaldamiseks.
• Ei sobi välitingimustesse ega suure koormusega põrandapindadele.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Ceresit Easy Fix on kasutusvalmis plaatimissegu, mis sobib ≤ 1 mm seljaprofiiliga keraamiliste, mosaiik-, täismass- ja looduskiviplaatide (värvimuutuste suhtes mittetundlike) jaoks. Keraamiliste ja mosaiikplaatide paigaldamiseks sageli märjaks saavatele pindadele (vannitoad, köögid, duširuumid jne) ning tasaste siseseinte ja lagede jaoks. Võib kasutada ka jäikade PVC-plaatide, soojus- ja heliisolatsiooniplaatide jne paigaldamiseks. Vanade keraamiliste plaatide peale paigaldamisel peab üks plaat olema imav – kivi- või madalkuumuskeraamikast. Sobib kasutamiseks betooni, kergbetooni, PII/PIII mördirühmadesse kuuluva krohvi, kipskrohvide, kipsplaatide, kipskartongplaatide (paksus ≤ 12,5 mm), kips- ja puitkiudplaatide, tisleriplaatide ja kiudtsementplaatide korral. Ei sobi välitingimustesse ega suure koormusega põrandapindadele.