• Tarne pole võimalik

SILIKAAT-SILIKOONKROHV CERESIT CT175 2,0MM 25KG BAAS

Tootekood: 439719
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Õhukesekihiline dekoratiivkrohv sise- ja välistöödeks.
• Üraski muster.
• BioProtect- koostis on vastupidav seentele, vetikatele ja hallitusele
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Krohv Ceresit CT 174 ühendab endas silikaat- ja silikoonkrohvi head omadused, olles auru läbilaskev, väikese imavusega ja määrdumiskindel. Ceresit CT 175 on mõeldud õhukese kihina pealekandmiseks soojustussüsteemides, betoonpindadele, harilikule krohvile, kipspindadele, puitlaast- ja kipskartongplaatidele jne. Krohvi CT 175 on soovitatav kasutada fassaadiviimistluskihina hoonete välissoojustuse liitsüsteemides Ceresit Ceretherm ETICS vahtpolüstüreen- ja mineraalvillast plaatide kasutamisel. Intensiivsete tumedate värvitoonide kasutamine peaks piirduma väikeste pindadega, nt arhitektuursete detailidega. CT 175 on vastupidav bioloogilistele mõjuritele, nt seentele, hallitusele ja vetikatele. - veeauru läbilaskev (hingav) - vähese imavusega - vastupidav kahjustustele - väga ilmastikukindel - BioProtect- koostis on vastupidav seentele, vetikatele ja hallitusele - püsiv värvitoon - võib masinaga peale kanda - saadaval kõigis Ceresiti Colours of Nature® värvipaleti toonides