• Tarne pole võimalik

TSEMENTPLAAT TEMPSI AQUAFIRE 12X1200X2000 MM

Tootekood: 610714
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tsementplaat Tempsi Aquafire on fiibertugevdusega üldehitusplaat väli- ja sisetöödeks.
• Plaadid on paigaldatavad nii metall- kui ka puitkonstruktsioonile.
• Tsementplaadi sügavus on 1,25 cm, laius 120 cm, kõrgus 200 cm.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Tsementplaat Tempsi Aquafire on fiibertugevdusega üldehitusplaat väli- ja sisetöödeks. See väga kerge, kõrge soojustusisolatsiooniga, kõige lihtsamini töödeldav tule- ja niiskuskindel ehitusplaat on suurepärane alusmaterial krohvile, keraamilistele plaatidele, klaasmosaiigile, naturaalsele kivile ja muule dekoratiivsele pinnakattele. Plaadid on paigaldatavad nii metall- kui ka puitkonstruktsioonile. Karkassi samm ei tohi ületada 400 mm. Plaatide vahele tuleb jätta paisumiseks ruumi 3–4 mm. Pinnakattekihid tuleb paigaldada vastavalt dekoratiivmaterjali tootjate juhistele. Tsementplaat Tempsi Aquafire on vee-, niiskus- ja hallituskindel; tulekindel kuni 240 min, ökoloogiliselt ohutu, mõõtmete stabiilsus märgades tingimustes, kuivalt painutav. Tsementplaadi sügavus on 1,25 cm, laius 120 cm, kõrgus 200 cm.