• Tarne pole võimalik

VUUGIMASTIKS TEEKATTELE FIXCRACK

Tootekood: 650309
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Fixcrack on elastomeeridega modifitseeritud bituumenemulsioon teekatte pragude ja vuukide tihendamiseks.
• Fixcrack on vee- ja UV kindel.
• Pakendis 5 l.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Fixcrack vuugimastiks teekattele on elastomeeridega modifitseeritud bituumenemulsioon teekatte pragude ja vuukide tihendamiseks. Pärast täielikku kuivamist moodustab Fixcrack elastse ja veetiheda ühenduse. Toode on lahustivaba, kohe kasutusvalmis ja hea nakkumisega. Fixcrack on vee- ja UV kindel. Pakendis 5 l. Paigaldamine Fixcracki ei ole vaja enne paigaldamist soojendada. Ideaalne täidetava prao laius on umbes 5 mm. Materjali kasutada temperatuuril 5°C kuni 35°C, kuiva ilmaga. Aluspind peab olema kuiv, puhas tolmust ning mustusest. Enne kasutamist tuleb Fixcracki korralikult segada, seda võib paigaldada mehhanismidega või käsitsi. Parandatud ala on soovitav katta peene killustikuga. Materjal on tolmukuiv ja sellel võib liigelda mõõduka kiirusega ühe tunni mõõdudes, olenevalt tingimustest toimub lõpplik kuivamine pikema aja jooksul. Kulu Kulu umbes 0,3kg / jm, olenevalt vuugi või prao suurusest. Pakend, ladustamine Fixcracki säilitada jahedas ruumis kaitstuna otsese päikesevalguse eest, vältida toote külmumist. Säilivusaeg 12 kuud peale tootel märgitud tootmisaega. Ettevaatusabinõud Vältida ülemaaärast kontakti nahaga. Kui aine on sattunud silma või nahale, pesta ohtra veega, kaebuste püsimisel pöörduda arsti poole. Kasutada nõuetele vastavaid isikukaitsevahendeid.