• Tarne pole võimalik

UNINAKS NAKS-5 5KG

Tootekood: 104800
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Valgete, läbipaistvate ja marmorplaatide paigaldussegu ja vuukimissegu laiadele plaadivuukidele.
• Sobib keraamiliste, klinker- ja kiviplaatide paigaldamiseks kivile, krohvile, betoonile, kipsplaadile ja teistele kõvadele pindadele.
• Kivinenult on külma- ja kuumakindel.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Uninaks Naks-5 on valgete, läbipaistvate ja marmorplaatide paigaldussegu ja vuukimissegu laiadele plaadivuukidele. Segu on kasutatav sise- ja välistingimustes. Sobib keraamiliste, klinker- ja kiviplaatide paigaldamiseks kivile, krohvile, betoonile, kipsplaadile ja teistele kõvadele pindadele. Samuti sobib plaatide paigaldamiseks vanadele plaatidele ja klaasplokkide paigalduseks. Kivinenult on külma- ja kuumakindel. Segu ettevalmistus: Segupulber kallata kotist segistisse või segamisnõusse. Lisada puhast leiget vett 20-22% segupulbri kaalust (1-1,1 liitrit 5 kg karbi kohta). Segada hoolikalt kuni segu täieliku märgumiseni. Enne plaatide paigaldamist soovitav lasta segul seista umbes 10 minutit ja segada kergelt veelkord. Valmissegu on kasutatav 4 tundi pärast vee lisamist. Plaatide paigaldamine: Segu kantakse aluspinnale plaatimislabidaga. Seguga kaetakse pind, mida jõuab plaatida 10-15 minuti jooksul. Seinale määritud segukihi paksus on normaalselt 3-8 mm. Plaatide korrigeerimise aeg seinal kuni 10 minutit. Paigaldatud plaadid sobivad vuukimiseks 1-2 ööpäeva möödudes. Plaaditud põrandale ei ole soovitav astuda enne 2-3 ööpäeva. Põrandat tohib koormata või lülitada sisse põrandakütet mitte enne 2 nädala möödumist. Keskmine segu kulu 3-4 kg ühe plaaditava pinna ruutmeetri kohta. Plaatide vuukimine: Maksimaalne vuugi laius võib olla kuni 10 mm. Vuukimisel kasutada kummist pahtlilabidat. Segu kantakse vuukidesse viltuste pahtlilabida tõmmetega üle vuukide. Sõltuvalt keskkonnast peab plaadid üleliigsest segust puhastama 15-30 minuti jooksul pärast vuukide täitmist. Puhastamiseks kasutada niisket käsna. Lõplikult puhastatakse plaadid pärast kuivamist kuiva lapiga. Segu kulunorm vuukimisel on 1-2 kg/m². Piirangud: Segu kui ka aluspinna temperatuur plaatimisel ja vuukimisel peab olema 2 ööpäeva vältel üle 5°C. Plaatimise ajal ja 48 tundi peale plaatimist EI TOHI kasutada põrandakütet. Toode sisaldab tsementi. Veega kokkupuutumisel tekib leeliseline reaktsioon. Võib tekitada naha ärritust. Silma sattumisel loputa kohe rohke veega. Täpsemad andmed toote ohutuskaardil. Säilitamine: Originaalpakendis, kuivas ruumis on segu säilimisaeg 1 aasta.