• Tarne pole võimalik

KASSITOIT KATZ MENU FITNESS 2 KG

Tootekood: 645242
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Katz Menu Fitness on mõeldud kassidele, kes saavad vähe liikuda või kellel on soodumus paksuks minna.
• Sisaldab endas kõrge energia väärtusega graanuleid, mis soodustavad teie lemmiku aktiivsust.
• Kvaliteedinäitajad: valk 33%, rasvasisaldus 20%, kiudained 2,5%, tuhk 7%, kaltsium 1,2%, fosfor 1%, tauriin 2g.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Katz Menu Fitness (2 kg) sisaldab endas kõrge energia väärtusega graanuleid, mis soodustavad teie lemmiku aktiivsust. See toit on välja töötatud kassidele, kes saavad vähe liikuda või kellel on soodumus paksuks minna. Katz Menu Fitness põhikomponendiks on kõrge energiaväärtusega kodulinnulihatükid. Katz Menu Fitness on rikastatud rohelise tee ekstraktidega. Koostisosad: kodulinnuliha (minimaalselt 22,5%), nisujahu, kuivatatud liha proteiin, loomne rasv, riis, kuivatatud kala, hüdrolüseeritud kodulinnuliha, suhkrupeet, munapulber, pärm, letsitiin, rafineeritud kalaõli, sool, frukto-oligosahhariidid, roheline tee. Kvaliteedinäitajad: valk 33%, rasvasisaldus 20%, kiudained 2,5%, tuhk 7%, kaltsium 1,2%, fosfor 1%, tauriin 2g. Ole alati kindel, et su lemmikul on juurdepääs puhtale ja värskele veele. Päevane toidunorm on välja toodud pakendil ning sõltub teie lemmiku kehakaalust. Pakendi sügavus on 9 cm, laius 22 cm, kõrgus 30 cm, toote netokaal 2 kg.