• Tarne pole võimalik

KASSITOIT KATZ MENU STERILIZED 2 KG

Tootekood: 645244
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Katz Menu Sterilized on mõeldud steriliseeritud või kastreeritud kassidele.
• Sisaldab kõrgema kiudainesisaldusega toitu, ekstra L-karnitiini ja on väiksema energiasisaldusega ning seega aitab teie kassil püsida tervislikus kehakaalus.
• Kvaliteedinäitajad: valk 34%, rasv 12%, tuhk 8%, kiudained 2%, kaltsium 1,35%, fosfor 1%, naatrium 0,45%, magneesium 0,07%, tauriin 2 g, L-karnitiin 500 mg.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Katz Menu Sterilized (2 kg) on mõeldud steriliseeritud või kastreeritud kassidele. Kassidel, kes on kastreeritud või steriliseeritud, on kolm korda suurem soodumus ülekaalulisusele ja kuseteede probleemidele. Katz Menu Sterilized sisaldab kõrgema kiudainesisaldusega toitu, ekstra L-karnitiini ja on väiksema energiasisaldusega ning seega aitab teie kassil püsida tervislikus kehakaalus. Selles toidus on komponendid, mis hapestavad kassi uriini ja madal magneesiumisisaldus, mis toetavad teie lemmiku kuseteede head tervist. Koostisosad: kodulinnuliha (32%), riis, herned, loomne rasv, kartulid (kuivatatud), pärm, suhkrupeet, riisi proteiin, hüdrolüüsitud kanamaks, rafineeritud kalaõli, sool, rafineeritud tselluloos, frukto-oligosahhariidid. Kvaliteedinäitajad: valk 34%, rasv 12%, tuhk 8%, kiudained 2%, kaltsium 1,35%, fosfor 1%, naatrium 0,45%, magneesium 0,07%, tauriin 2 g, L-karnitiin 500 mg. Ole alati kindel, et su lemmikul on juurdepääs puhtale ja värskele veele. Päevane toidunorm on välja toodud pakendil ning sõltub teie lemmiku kehakaalust. Pakendi sügavus on 9 cm, laius 22 cm, kõrgus 30 cm, toote netokaal 2 kg.