• Tarne pole võimalik

TÄISTOIT TUNDLIKELE KASSIDELE LÕHEGA 4

Tootekood: 603436
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Mahlakas kalarikas täistoit täiskasvanud kassidele.
• Sisaldab rohkesti hüpoallergeenset lõhe.
• Ei sisalda nisu ega nisutooteid.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Deluxe PrimaCat Sizzling Salmon on mahlakas kalarikas täistoit täiskasvanud kassidele. See sisaldab rohkesti hüpoallergeenset lõhet, mistõttu sobib hästi ka tundlikele kassidele. Sizzling Salmon täistoidu toorainete osas on arvestatud kassi loomulikku toidusedelit. Seepärast on esmaseks tooraineks kõrgekvaliteediline kala, mida on toidus koguni 31,5%. Deluxe PrimaCat’i täistoidud ei sisalda nisu ega nisutooteid. Deluxe PrimaCat’i täistoidud ei sisalda nisu ega nisutooteid. Lisaks lihale annab toidule hea maitse naistenõges ning rosmariinist saab kass olulisi antioksüdante. Lõheõli omega-3- ja omega-6-rasvhapped hooldavad kassi nahka ning hoiavad karva ilusa ja läikiva. Suur looduslike kiudainete sisaldus parandab toidu seedimist ja väldib kahjulike karvapallide teket. Koostis: kanalihajahu, lõhejahu, mais, riis, kanarasv (konserveeritud tokoferooliga, mis on E-vitamiini allikas), maisigluteen, kuivatatud õunad, lõheõli, looduslikud maitseained, õllepärm, mineraalid, manno-oligosahhariidid (120 mg/kg), frukto-oligosahhariidid (80 mg/kg), naistenõges (80 mg/kg), rosmariin (50 mg/kg), magneesium 0,9 %, naatrium 0,3 %. Toitainelised lisandid (kg kohta): A-vitamiin 20 000 IU, D3-vitamiin 1 500 IU, E-vitamiin 600 mg, tauriin 1 500 mg, vask (E4) 20 mg, orgaaniline seleen (E8) 0,25 mg. Sisaldab EÜ-s lubatud antioksüdante.