• Tarne pole võimalik

VÄETIS LOODUSLIK 10L

Tootekood: 052765
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kanasõnnikust ja adrupulbrist valmistatud puhas looduslik väetis
• Kuivatatud ja granuleeritud
• Sisaldab looduslikul kujul kõiki põhitoitaineid ja mikroelemente
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Biolani Loodusväetis on kanasõnnikust ja adrupulbrist valmistatud puhas looduslik väetis. See on kuivatatud ja granuleeritud. Sisaldab looduslikul kujul kõiki põhitoitaineid ja mikroelemente, mida taimed vajavad. Pakendi kogus on 10 L. Rõdutaimed: laotage rõdukasti põhjale õhuke mullakiht, mille peale jaotage Biolani Loodusväetise graanuleid, olenevalt kasti suurusest kokku 0,5–1,5 liitrit. Enne taimede istutamist katke graanulid mullaga. Sellest väetamisest piisab kogu suveks. Biolani Loodusväetist võib kasutada ka lisaväetisena: 2 dl iga 4–5 nädala järel kas taimede vahele peidetult või kastmisvees lahustatult. Toataimed: kasvuhooajal iga kuu järel 1–4 tl väetist taime kohta, olenevalt taime suurusest. Graanulid vajutage kas niiskesse mulda umbes tund aega pärast kastmist või laotage mullakihi peale ja katke hoolikalt uue mullakihiga.