• Tarne pole võimalik

VÄETIS SUBSTRAL MIRACLE ELULÕNGALE 350G

Tootekood: 453444
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Substral® Miracle-Gro® 100% vees lahustuv pulbriline mineraalväetis elulõngade, kuslapuude jt õitsvate põõsaste ja püsilillede juure ja lehe kaudu väetamiseks. Tagab hea kasvu, rikkaliku pikaajalise õitsemise ja intensiivse sordiomase värvuse. Tasakaalustatult väetatud taim on külma ja põuakindlam ning vastupidavam haiguste ja kahjurite suhtes. Kontsentraat: 350-700 L väetislahuse valmistamiseks. Kasutamine: taime kasvu algusest (aprillist) kuni oktoobrini. 1 tl = 5 g Juure kaudu: 2 x kuus 10 g / 10 L või 1 g / 1 L vee kohta. Lehe kaudu: 1 x nädalas 5 g / 10 L või ½ g 1 L vee kohta. NB! Lehtedele võib jääda kerge sade. Mitte pritsida ereda päikesega. Vältida väetise sattumist õitele. Koostis: üldlämmastik N 20% sh 4,5% nitraatlämmastik, 2,4% ammooniumlämmastik, 13,1% uurea lämmastik; fosforpentaoksiid P2O5 20% tsitraat lahustuv ja vees lahustuv; vees lahustuv kaaliumoksiid K2O 20%. Vees lahustuvad boor B 0,02%, vask Cu 0,015%, raud Fe 0,12%, mangaan Mn 0,06%, molübdeen Mo 0,01%, tsink Zn 0,015%. Fe DTPA ja Cu, Mn, Zn kelaadina EDTA. EÜ-VÄETIS. NPK väetis. N:P2O5:K2O 20:20:20 +mikroelemendid. Hoidmine ja säilitamine: Hoida suletuna originaal pakendis, kuivas, jahedas, otsese päikese eest varjatult, lastele ja loomadele kättesaamatus kohas. Väetise sattumisel silma pesta silmi rohke veega. Allaneelamisel pöörduda vajadusel arsti poole. Valmistatud: vt pakendilt. Säilimis-ja kasutusaeg ei ole piiratud.