• Tarne pole võimalik

VÄETISEPULGAD TOMATITELE COMBIFLOR 10TK

Tootekood: 468970
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Toitained on aeglaselt lahustuvas vormis, mis võimaldab taimedel neid omastada järk-järgult vastavalt vajadusele
• Väetisepulgad tagavad tomatitaimedele tasakaalustatud toitainete taseme mullas mitmeks kuuks
• Väetisepulk vajutada täispikkuses mulda taimest 15 cm kaugusele
• Pakis 10 tk
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Baltic Agro väetisepulgad tomatitele. Tomativäetise toitained on aeglaselt lahustuvas vormis, mis võimaldab taimedel neid omastada järk-järgult vastavalt vajadusele. Seega ei ole karta üleväetamise ohtu. Tomatitaimed vajavad kasvuks viljakat vett läbilaskvat mulda, palju valgust, soojust ja toitaineid. Väetisepulgad tagavad tomatitaimedele tasakaalustatud toitainete taseme mullas mitmeks kuuks. Tulemuseks on rikkalik ja maitsev saak. Kasvu ajal eemaldada lehekaenaldest tulevad külgvõrsed. Väetisepulk vajutada täispikkuses mulda taimest 15 cm kaugusele. Sõltuvalt sordi kasvutugevusest panna 1-2 pulka taime kohta. Peale esimeste tomatite ilmumist on soovitatav väetamist korrata väiksema normiga (1/3 – 1 pulk taime kohta). Pakis on 10 väetisepulka. Toitainete sisaldus: Lämmastik (N) 10%; Millest karbamiidlämmastik (N) 1%; Millest metüleenkarbamiidlämmastik (N) 9%, Difosforpentaoksiid (P2O5) 6%, Vees lahustuv dikaaliumoksiid (K2O) 13%, Magneesiumoksiid (MgO) 4%,Väävel (S) 5%, Boor (B) 0,01%, Vask (Cu) 0,04%, Raud (Fe) 0,15%, Mangaan (Mn) 0,06%, Molübdeen (Mo) 0,01%. Orgaanilise aine sidaldus 56%. Madala kloorisisaldusega. Sisaldab guaanot ja pikaajalise mõjuga karbamiidlämmastikku (karbaformi).