• Tarne pole võimalik

DUŠINURGA UKS DUSCHY ROUND 5212-90 90X190CM TOONITUD

Tootekood: 623312
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kumer dušiuks, mis on külgsuunas 20 mm reguleeritav. Annab hea monteerimisvõimaluse juhul, kui põrand või sein on kaldu.
• Karastatud 6mm toonitud turvaklaas, komplektis on magnetsulgur ja vetthülgav põrandaserva tihend.
  • Tarne pole võimalik
Duschy Round 5212-90 on kumer dušiuks, mis on külgsuunas 20 mm reguleeritav. See annab hea monteerimisvõimaluse juhul, kui põrand või sein on kaldu. Kõrguse reguleerimiseks on kaasas 2 mm ja 5 mm paksused seibid. Karastatud 6mm toonitud turvaklaas, komplektis on magnetsulgur ja vetthülgav põrandaserva tihend. Uksed on vasaku-ja paremakäeliste jaoks ümberpööratavad. Alumiiniumist, hõbedases, metallist tõstehingega seinaprofiilis on kuni 45mm ruumi toruläbiviikude jaoks. Round dušiust saab kombineerida teiste Duschy dušinurga elementidega Free, Corner, DuoDoor, Wall.