• Tarne pole võimalik

KÄTERÄTIKUIVATI TERMINUS CLASSIC K/T.VESI RV.TERAS 532X800MM 1/2" 220

Tootekood: 697158
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Räterätikuivati on roostevabast terasest ja sobib nii küttevee kui tarbevee süsteemi.
• Mõõtmetega 8 x 53,2 x 80 cm.
• Toru läbimõõt Ø 32 mm ja 18 mm, ühendused alt 1/2" ja tsentrite vahe 500 mm.
• Komplekti kuuluvad kinnitusklambrid 4 tk, kork 1 tk ja õhueraldaja 1 tk.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Terminus käterätikuivati Victoria on roostevabast terasest ja sobib nii küttevee kui tarbevee süsteemi. Toru läbimõõt on Ø 32 mm ja 18 mm , ühendused alt 1/2" ja tsentrite vahe 500 mm. Komplekti kuuluvad kinnitusklambrid 4 tk, kork 1 tk ja õhueraldaja 1 tk. Elektrikorrosiooni tekke ärahoidmiseks on roostevaba käterätikuivati maandamine kohustuslik. Elektrikorrosiooni jälgede korral garantii ei kehti. Materjaliks on 304 L roostevaba teras, mis ei söövita ega oksüdeeri. Tootmisel kasutatakse robot-laserkeevitust, mis annab tootele maksimaalne tugevuse, hermeetilisuse ja vastupidavus hüdrolöögile (200 atm) ning ka visuaalselt väga kvaliteetse keevisõmbluse. Kvaliteetsest roostevaba terasest valmistatud käterätikuivati eluiga üldiselt ei ole piiratud. Kuna käterätikuivati on poleeritud, siis kattematerjali puudumine välistab pealiskihi mahakoorumist. Nii säilitavab see oma välimuse terve kasutusaja vältel. Juhul, kui kasutamisaja jooksul tekivad käterätikuivati pinnale väikesed kriimustused või kaob läige, siis endise välimuse taastamiseks tuleb kasutada poleerimispastat ja pehmet lappi. Ainus probleem, mis roostevaba terasest käterätikuivatiga tekkida võib, on elektriline korrosioon. Roostevaba teras ei ole tavalistes tingimustes hapniku suhtes tundlik, kuid hapnik koos lekkevooluga tekitab roostevaba terases nn elektrilist korrosiooni. Tarbeveesüteemis võivad lekkevoolu põhjused olla erinevad – see võib olla tingitud elektriliste seadmete maandamisest tarbeveesüsteemi kaudu, magneetiliste filtrite kasutusest, vee keemilisest koostisest jm. Probleemi saab lahendada tavalise maandusega, st maandus viib lekkevoolu välja ja lahendab probleemi 100%-selt.