• Tarne pole võimalik

VEDELVÄETIS SUBSTRAL LEHTDEK TAIMEDELE 500ML

Tootekood: 453439
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Substral® Palmide, diifenbahhiate, draakonipuude, sõnajalgade, viigipuude ja teiste lehtdekoratiivsete taimede väetamiseks. Tagab taimede aastaringse hea kasvu ja arengu. Toob eriti hästi esile lehtede värvikirkuse. Terve ja tasakaalustatult väetatud taim on vastupanuvõimelisem kahjuritele ja haigustele. Raud-Plus aitab hoida lehtede ja õite kirkust ka talvisel ajal, ennetades rauapuudusel tekkivat kloroosi (kolletumist).Hoiab ära rauavaegusest tingitud lehtede ja õite luitumise. Kasutamine: * märts-september väeta taimi üle nädala * oktoober-veebruar väeta taimi kord kuus * altkastmisega pottidel 1/2 korki 3 liitri vee kohta igal kastmisel. Doseerimine: Kasuta mõõdikuna korgi ülaosa (mitte keermestatud siseosa). ½ korki (7 ml) lahustatakse 1 liitri veega. Koostis: üldlämmastik N 6% sh 3,2% nitraatlämmastikuna, 2,8% ammooniumlämmastikuna; vees lahustuv fosforpentaoksiid P2O5 5%; vees lahustuv kaaliumoksiid K2O 5%. Vees lahustuv boor B 0,01%, vees lahustuv vask Cu 0,002%, vees lahustuv raud Fe 0,03%, vees lahustuv mangaan Mn 0,01%, vees lahustuv molübdeen Mo 0,001%, vees lahustuv tsink Zn 0,002%. EÜ-VÄETIS. NPK väetis-lahus. N:P2O5:K2O 6:5:5 +mikroelemendid Hoidmine ja säilitamine: Hoida lastele ja koduloomadele kättesaamatus kohas, temp. +5-+30°C. Säilimisaeg mitte alla 60 kuu vt pakendilt partii nr või pakendamise aeg. Kasutusaeg ei ole piiratud. Neto: 500ml/ 0,59 kg