• Tarne pole võimalik

BOILER ARISTON PRO1 ECO 2K 150 VERTIKAALNE 145L 2000W

Tootekood: 659717
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 145-liitrine vertikaalselt paigaldatav veeboiler.
• Emaileeritud terasest sisepaak, tõhus vahtpolüuretaanist isolatsioon, termomeeter ja mugav juhtimispaneel.
• Mõõdud 1338 x 470 mm ja kaal 32,4 kg.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Ariston PRO1 ECO 2K 150 vertikaalsel boileril on küttekeha võimsus 2000 W. Boileril on emaileeritud terasest sisepaak, tõhus vahtpolüuretaanist isolatsioon, termomeeter ja mugav juhtimispaneel. Boileri mõõdud on 1338 x 470 mm ja kaal 32,4 kg. Boileril on kasutusel „Nanomix System“ lahendus, võimaldades kasutada kuni 10% enam kuuma vett tänu erilisele vee sisselaskesüsteemile. See võimaldab veel seguneda aeglasemalt, suunates sisse tuleva külma vee paagi alaossa, kus seda hakatakse soojendama, mistõttu sisenev külm vesi ei segune kohe paagis oleva kuuma veega, hoides väljuva vee temperatuuri kõrgena ja tagades kasutajale suurema hulga kuuma vett. ECO funktsioon salvestab tarbija kasutusharjumusi. Sisepaagile garantii 5 aastat. Mahutavus on 145 l.